lat

Збогом, Недо!


ПОДЕЛИТЕ:

Коме је твој одлазак најтежи? Породици? Пријатељима, колегама, онима који су југословенски и српски филм, ТВ и позориште упознали с тобом у њима?

Или нама у Демократској странци којој си се дала у тренутку кад си поверовала да са Зораном Ђинђићем имамо будућност и у којој си остала и после њега и после свега?

Не знамо одговор.

Знамо твоју вољу да учествујеш, да помажеш, да несебично будеш део нечега у шта смо заједно веровали. И верујемо и сада, и за тебе.

Тешко је не бити патетичан у тренутку кад се сећамо свих оних дана, ноћи кад смо заједно радили, оних дугих шетњи против зла за боље сутра и твог охрабрујућег осмеха, гласа који је смиривао и терао да верујемо и кад је то било баш тешко.

Они који су те знали само са екрана и дасака нису имали срећу да те упознају и као особу. Вишњу са Ташмајдана су знали и волели сви бивши 'Југословени'. Неду са Корчуле, Врачара, Ровиња, Атријума и Крунске улице само привилеговани.

А они су знали храбру, истинољубиву, топлу, нежну Неду која нимало није приватно била оно што је могла као глумачка звезда још од тинејџерског узраста.

Твоја уметност је била један незаборавни део твог и нашег живота, али ни онај други део, онај кад си била само наша обична Неда, увек на правој страни, 'разредна', друг, пријатељ и саборац никад неће бити заборављен.

Збогом, Недо! „И срешћемо се ти и ми тамо негде у будућности.“

Твоја Демократска странка

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ