lat

Убице српског премијера нису српски хероји!


ПОДЕЛИТЕ:

На насловној страни партијског билтена Српске напредне странке, дневног листа Ало, освануо је још један срамотан текст који разобличава стваран однос режима према Зорану Ђинђићу, некадашњем председнику ДС и Владе Србије и његовим правоснажно осуђеним убицама.

У тексту Драган Васиљковић, познатији као капетан Драган, недавно пуштен на преверемену слободу после одслужене казне затвора на коју га је због почињених ратних злочина осудило хрватско правосуђе, захтева превремено пуштање на слободу Милорада Улемека Легије и Звездана Јовановића који су правоснажно осуђени на 40 година затвора.

Објављивање оваквог текста немогуће је без сагласности Александра Вучића који је по сопственом признању убиство Зорана Ђинђића прославио својим трећим пијанством у животу. Друго је уследило после убиства Славка Ћурувије.

Веома је важно да грађани Србије у овом тренутку препознају шта је права политика Александра Вучића, а шта његов лицемерни покушај да се саучесници у том злочину представе као наводни настављачи политике због које је убијен први демократски изабрани премијер Србије др Зоран Ђинђић.

Никакво пуштање на слободу или пребацивање у кућни притвор Улемека и Јовановића не долази у обзир, јер је реч о људима који су осим учешћа у атентату на премијера Ђинђића починили и низ других најтежих кривичних недела. За државу, друштво, правду и будућност земље и нације било би погубно ако би Васиљковићева иницијатива била чак и разматрана, а камоли и прихваћена. Улемек и Јовановић нису само 12. марта 2003. године пуцали у српског премијера и председника Демократске странке, већ и у државу, друштво и будућност Србије.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ