lat

У Чачку централна прослава славе ДС: Увек спремни да се супротставимо злу


ПОДЕЛИТЕ:

Домаћин славе био је Дарко Млађеновић, а присутни су били и потпредседник странке проф. др Бранимир Јованчићевић, председник Извршног одбора Срђан Миливојевић, портпаролка странке Алиса Kоцкар, члан  Председништва Иван Дубљанин, као и бројни чланови и симпатизери странке.

Број слика: 10

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Сечење славског колача обављено је у просторијама Градског одбора ДС у Чачку.
Дарко Млађеновић изјавио је да за њега представља велику част чињеница да је чачанскоа организација ДС домаћин централне прославе славе те странке.

– Ту смо заједно да прославимо ову славу и да кренемо у нови почетак. Трудићемо се да оправдамо поверење које нам је странка данас указала и да Чачак добије један јак градски одбор Демократске странке, који је потребан овом граду, да помогне да овај град поново стане на своје ноге онако како то Чачак заслужује – навео је први човек чачанских демократа.

Председник Извршног одбора ДС подсетио је да је Ђурђевдан слава која означава хајдучки састанак и почетак пролећа.

– И то је оно што је потребно нама. Свети Георгије је и великомученик. То је и путоказ кууда треба да иду демократе, увек спремни за жртвовање, увек спремни да се супротставе злу, увек спремни да за то понесу венац мучеништва, не тражећи ништа заузврат – истакао је он.

Слави Демократске странке присуствовали су и представници других опозиционих политичких партија.

Извор: Морава инфо

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ