lat

Шутановац у Неготину: ДС поуздан партнер људима, настављамо борбу


ПОДЕЛИТЕ:

Председник Демократске странке Драган Шутановац изјавио је у Неготину да је Демократска странка стабилан, поуздан, доследан и упоран партнер грађанима у целој земљи и да ће наставити да се бори за све људе у свим местима у Србији упркос бојкоту појединих опозиционих група и разним опструкцијама владајућег режима.

Број слика: 2

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

„Данас се налазимо у Неготину где имамо прилику да разговарамо са мештанима, да промовишемо наш програм и локалну листу на челу са одличним кандидатом за председника општине доктором Момом Петковићем.

Шутановац у Неготину: ДС поуздан партнер људима, настављамо борбу Док су други размишљали да ли треба да учествују у изборима, Демократска странка је већ одавно била у кампањи. За нас то није дилема, не зарад Демократске странке већ зарад грађана, мештана, оних који желе промене у овим местима и којима мора да се понуди избор.

Најављени активни бојкот избора од стране појединих странака и покрета не иде никоме у прилог, али ми не одустајемо и са још већом снагом настављамо да се боримо за људе на сваком кораку у сваком месту. И зато грађани знају да могу да се ослоне на Демократску странку јер је то једина стабилна, поуздана, доследна и упорна странка.

Шутановац у Неготину: ДС поуздан партнер људима, настављамо борбу ДС је поуздан партнер људима у целој Србији јер људи знају да могу на нас да се ослоне, да смо ту скоро 28 година и да ћемо наставити да будемо ту и да се боримо за њихове интересе. Доследно ћемо се борити против уништавања Србије које спроводи Српска напредна странка и насиља њихових батинашких одреда по свим општинама и градовима широм Србије у којима се одржавају локални избори. Упорно ћемо инсистирати на остварењу сваког нашег предизборног обећања како бисмо покренули ова места и показали људима да цела земља може да се води на бољи начин.

Србија је угрожена и у целој земљи се подједнако лоше живи од како је ова лоша власт заузела све општине и зато је изузетно важно да 24. децембра грађани изађу у што већем броју на гласање, а на нама је да сачувамо кутије и отпочнемо промене у Србији од Неготина, Костолца, Мионице и Пећинаца.“

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ