lat

Шутановац у Костолцу: Промене крећу са локала, ДС ће заштитити грађане


ПОДЕЛИТЕ:

Демократе су наставиле са кампањом за предстојеће локалне изборе у четири општине. Председник Демократске странке Драган Шутановац данас је са кандидатима Демократске странке, потпредседницом Тамаром Трипић и генералом Сретом Малиновићем боравио у Костолцу где је у разговору са мештанима истакао да промене крећу са локала и да једино ДС штити и заступа интересе људи широм Србије.

Број слика: 2

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

„Вучић данас по ко зна који пут отвара Клинички центар у Нишу и истовремено виче на Бабића како би направио још једну представу. Док он режира још једну драму којом ће јавност моћи да се бави, људи широм земље сваким даном живе све горе. Људи не виде никакав бољи живот већ само лажне фабрике, лажне инвестиције, минималац од кога део морају да врате својим газдама. СНС проблеме решава само масовном емиграцијом младих, а у последње време чак и читавих породица. Србија се убрзано празни јер грађани врло јасно виде да им је будућност са Вучићем избор између незапослености и улоге махача заставицама на његовим скуповима. Људи који су уцењени широм Србије, а посебно у малим местима, боје се за лични и опстанак породице.

Шутановац у Костолцу: Промене крећу са локала, ДС ће заштитити грађане У свим општинама у којима су избори за седам дана, СНС нема активисте већ запослене на привременом раду у јавним предузећима које изнајмљује и тргује њиховим животима и егзистенцијом. Нико не зна ни ко су кандидати СНС на локалним изборима већ једино постоји слика Вучића као гарант пропасти наше државе коју можемо да видимо на сваком кораку. За разлику од њих, ми на изборе идемо са именом и презименом наших кандидата који у овим местима и живе. Промене крећу са локала и зато ДС широм Србије наставља да разговара са грађанима и представља решења за бољи живот.“

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ