lat

Шта значи бити члан Демократске странке?


ПОДЕЛИТЕ:

Када донесете храбру одлуку и постанете члан Демократске странке показаћете одговорност и спремност да утичете на будућност своје земље. Постаћете члан велике демократске породице која све потенцијале подређује државним интересима, у којој сваки члан, унапређујући себе, странку и целокупно друштво, хоће и од Србије да створи боље место за живот.

Чланство у политичкој институцији српског друштва каква је Демократска странка јесте привилегија у најпозитивнијем смислу те речи. Привилегија да будете међу пријатељима који своју земљу желе у породици европских народа, који заједно са грађанима Србије учествују у доношењу важних одлука за судбину државе.

Чланство у Демократској странци подразумева и обавезе. Дужност сваког демократе је да промовише стручност, способност и поштење као основне критеријуме јавног делања. Да се залаже за друштвену солидарност, социјалну правду, људска и мањинска права. Да се бори против сваког негативног друштвеног понашања.

Бити члан Демократске странке значи сваког тренутка на свом радном месту, у породици, у свом окружењу, стремити бољем, тежити напретку. Само тако ћемо од Србије створити мирну, стабилну државу задовољних људи.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ