lat

Србијом већ 10 година владају напредњачки мафијаши


ПОДЕЛИТЕ:

"Сутра улазимо у десету годину самовлашћа Српске напредне странке. Честитам свим грађанима Србије који су преживели десет година власти странке Александра Вучића и Вељка Беливука. Нажалост, нисмо сви били те среће. Грађани Србије, да ли памтите Оливера Ивановића, Станику Глигоријевић, Омера Мехића, Слободана Танасковића, Андреу Бојанић, Владимира Цвијана, до данас непознат број жртава полава у Обреновцу и неколико хиљада жртава шопинга у Милану и најсмеснијег вируса у историји?" упитао је Срђан Миливојевић, члан Главног одбора Демократске странке.

Конференција Демократске странке одржана је испред седишта Српске напредне странке како бисмо се подсетили шта је обећавала ова странка пре десет година, а у шта се данас претворило ово политичко крило организованог криминала у Србији, чији су чланови и Вељко Беливук, са чијим шокантним неделима се упознајемо у директном телевизијском програму едукативног карактера како рече Оливера Зекић, и Драгољуб Симоновић који је правоснажно осуђен за подстрекивање паљења куће новинара, и осуђени сексуални напасник и преступник из Бруса Милутин Јеличић, и двојица осумњичених за убиство Оливера Ивановића...

"Питам руководство напредне мафијашке организације колико је још Веља Невоља на истакнутим страначким функцијама. Србију не угрозава ни Шкаљарски клан, ни Кавачки, ни клан Вељка Беливука, већ је угрожава АВачки клан. Зато позивам Александра Вучића да поднесе оставку на све државне функције и да се преда правосудним органима Републике Србије и разјасни све везе са организованим криминалним групама које је створио. Ово је неопходно како бисмо избегли непријатне сцене хапшења још једног Председника Републике. Србија ће победити мафију, ма колико та мафија била моћна, ма колико имала новца опљачканог од грађана и без обзира на све Беливуке и Ајкуле у својим редовима. Само удружени, само солидарни и само храбри можемо победити напредно мафијаско зло," закључио је Срђан Миливојевић.

На то колико се предизборна обећања Српске напредне странке и стварност у којој данас живимо разликују указала је и потпредседница Демократске странке Татјана Манојловић.

"Осим што је кроз разне корупционашке афере буџет Србије оштећен за најмање 15 милијарди евра, грађани су потпуно упропашћени. У овом моменту пола милиона људи у Србији је гладно, и још толико је на рубу сиромаштва. За то време експоненти ове власти нас шамарају, напаствују, газе, убијају, касапе... Србија је уморна од моћника, од неправде, од тирана, од немилосрдних, од бесрамља, подмуклости, лажи, превара, од прљавштине и трулежи и више нема шта да чека," изјавила је Татјана Манојловић.

Манојловић је указала и на то да Вучић добро зна да без њега нема СНС-а и да са њим тону сви, и да зато и жели да на том броду буде цела Србија, да уништи све што може и да после њега не остане ништа. Ипак, Манојловић подсећа и да Србија није земља једног опсесивног властодршца да је већа од свег зла, да ће се опет издигнути и да незаустављиво долази време промене..

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ