lat

Слободни разговори у Слободној зони


ПОДЕЛИТЕ:

У среду у оквиру "Слободне зоне" у Пионирском парку, Демократска странка организује бројне активности у циљу боље информисаности грађана, подизања нивоа свести о нужности промена и афирмације критичке јавности и отворенене комуникације.

У 14 часова на Конференцији за новинаре руководство странке представиће виђење актуелног тренутка и најавити предстојеће догађаје важне за рад странке. У 15 часова Демократска омладина позива суграђане да узму учешће у надметању које поред спортског карактера носи јасну политичку поруку. На инвентиван начин означавају се кривци за све недаће становнике престонице.

Од 18 до 19 часова предвиђен је централни догађај непосредан разговор са народним посланицама. Путем друштвених мрежа сви заинтересовани могу постављати питања о конкретним захтевима и иницијативама које су посланици Демократске странке настојали да уврсте у дневни ред Скупштине, разлозима због којих су одбијани, увредама и претњама које су им упућиване, оправданости одлуке о бојкоту. Након овог дела програма, у стандардном термину биће емитован Слободан дневник који садржи посебан осврт на на петогодишњицу катастрофалних поплава које су задесиле Обреновац и неутврђене одговорности челника општине, уз информативни део са прегледом недеље за нама. Укључите се и поставите питања и током ФБ ливе стреам.

ПОЗИВАМО ВАС ДА НА ПРАВИ НАЧИН ИСКОРИСТИТЕ СВОЈЕ ПРАВО НА ИСТИНУ!

Информативна служба ДС 

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ