ћир

Sednica Glavnog odbora Demokratske stranke


PODELITE:

Sednica Glavnog odbora Demokratske stranke počela je tumačenjem razloga za zakazivanje sednice u roku kraćem od uobičajenog.

Konstatovano je da medijska satanizacija koja je intenzivna proteklih nedelja umnogome utiče na normalno funkcionisanje stranke. Zato je potrebno na način primeren DS iznaći rešenje i javnost i članstvo servisirati validnim podacima i istinitim činjenicama o kojima se u medijima iskrivljeno i zlonamerno govori.

Suštinski poriv je prenebregnuti mogućnost i osnovu za eventualne podele koje bi nastale na osnovu dezinformacija ili borbe parcijalnih interesa.

Predsednik DS dr Zoran Lutovac odluku o formiranju Odbora za finansijsko upravljanje i kontrolu DS i Građanskog demokratskog kluba definisao je kao stratešku i taktičku.

- Svi posvećeni javnim dobru moraju biti deo naše politike, konstatovao je Lutovac i dodao da je trenutak da se ne rukovodimo sopstvenim ambicijama i ciljevima. DS mora da počiva na solidarnosti, a ne na spletkarenju, napomenuo je i formiranje, pre svega Građanskog demokratskog kluba, otvaranje prostora neposredne komunikacije i vođenje političkog dijaloga sa mislećim, slobodoumnim ljudima.

PRATITE NAS

Postani član

KATEGORIJE