lat

Седница Главног одбора Демократске странке


ПОДЕЛИТЕ:

Седница Главног одбора Демократске странке почела је тумачењем разлога за заказивање седнице у року краћем од уобичајеног.

Констатовано је да медијска сатанизација која је интензивна протеклих недеља умногоме утиче на нормално функционисање странке. Зато је потребно на начин примерен ДС изнаћи решење и јавност и чланство сервисирати валидним подацима и истинитим чињеницама о којима се у медијима искривљено и злонамерно говори.

Суштински порив је пренебрегнути могућност и основу за евентуалне поделе које би настале на основу дезинформација или борбе парцијалних интереса.

Председник ДС др Зоран Лутовац одлуку о формирању Одбора за финансијско управљање и контролу ДС и Грађанског демократског клуба дефинисао је као стратешку и тактичку.

- Сви посвећени јавним добру морају бити део наше политике, констатовао је Лутовац и додао да је тренутак да се не руководимо сопственим амбицијама и циљевима. ДС мора да почива на солидарности, а не на сплеткарењу, напоменуо је и формирање, пре свега Грађанског демократског клуба, отварање простора непосредне комуникације и вођење политичког дијалога са мислећим, слободоумним људима.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ