ћир

Puna podrška zakupcima lokala u Nišu


PODELITE:

Povodom izjave gradonačelnice Niša Dragane Sotorovski da će se ipak naplatiti mesečna kirija za zakup lokala u vlasništvu grada i to za mesece tokom kojih je trajalo vanredno stanje, DS želi da pruži punu podršku svim zakupcima.

Ovakvu odluku smatramo veoma neozbiljnom i neodgovornom. Naime, grad je prvo otpisao ta dugovanja i to za april, maj i jun ove godine. Da bi sada, retroaktivno, ipak fakturisao te namete.

Objašnjenje da se tada nije znalo koliko će ovo da traje pa je zato otpisano plaćanje kirije, a sada kada se vide posledice ovog virusa ipak moraju da budu naplaćena, savršeno se slaže uz tezu da su na proleće i tokom celog vanrednog stanja naprednjaci zapravo vodili bezočnu funkcionersku kampanju. I sada kada ste "pobedila" na lažnim izborima, na kojima ste sami i birali i bili birani, pokazujete svoje pravo lice i koliko zapravo brinete o svojim gradjankama i gradjanima.

Retroaktivno naplaclćivanje ovog duga vam ne može proći, ma koliki da ste deficit napravili u budžetu. Sami ste, u stavri sa svojim prethodnikom donosili odluke, sami sada i snosite posledice. Ne terajte zakupce kojima je ova godina i onako pokvarila sve planove da od svojih malih primanja, plaćaju vaše cehove.
Demokratska Stranka će uvek pružati podršku svojim sugradjanima i zajedno sa njima se boriti da se ova odluka poništi.

Gospođo Gradonačelnik, ne počinjite ovako svoj mandat!

Povereništvo Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu

PRATITE NAS

Postani član

KATEGORIJE