lat

Пуна подршка закупцима локала у Нишу


ПОДЕЛИТЕ:

Поводом изјаве градоначелнице Ниша Драгане Соторовски да ће се ипак наплатити месечна кирија за закуп локала у власништву града и то за месеце током којих је трајало ванредно стање, ДС жели да пружи пуну подршку свим закупцима.

Овакву одлуку сматрамо веома неозбиљном и неодговорном. Наиме, град је прво отписао та дуговања и то за април, мај и јун ове године. Да би сада, ретроактивно, ипак фактурисао те намете.

Објашњење да се тада није знало колико ће ово да траје па је зато отписано плаћање кирије, а сада када се виде последице овог вируса ипак морају да буду наплаћена, савршено се слаже уз тезу да су на пролеће и током целог ванредног стања напредњаци заправо водили безочну функционерску кампању. И сада када сте "победила" на лажним изборима, на којима сте сами и бирали и били бирани, показујете своје право лице и колико заправо бринете о својим градјанкама и градјанима.

Ретроактивно наплацлћивање овог дуга вам не може проћи, ма колики да сте дефицит направили у буџету. Сами сте, у ставри са својим претходником доносили одлуке, сами сада и сносите последице. Не терајте закупце којима је ова година и онако покварила све планове да од својих малих примања, плаћају ваше цехове.
Демократска Странка ће увек пружати подршку својим суградјанима и заједно са њима се борити да се ова одлука поништи.

Госпођо Градоначелник, не почињите овако свој мандат!

Повереништво Градског одбора Демократске странке у Нишу

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ