ћир

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac danas je posetio opštinski odbor DS-a u Obrenovcu, kako bi lično poželeo dobrodošlicu novim članovima


PODELITE:

"Demokratska stranka je bogatija za 22 člana u Obrenovcu i to su odlične vesti. Zajedno ćemo reformisati stranku i vratiti poverenje građana tako što ćemo promeniti pristup politici.

Broj slika: 4

GALERIJA SLIKA

Predsednik demokrata je dva sata razgovarao sa članovima, odgovarao na pitanja o stranci i političkoj situaciji u Srbiji.

"Demokratska stranka je veća od svakog njenog funkcionera pojedinačno. Ako je nekome na prvom mestu ambicija, neka onda idu u druge stranke. Opšti interes mora biti na prvom mestu, na drugom mestu stranka, a tek na trećem mestu lični interes. Prekinućemo sa praksom da se politika vodi u krugu dvojke. Demokratska stranka ima fantastične ljude širom Srbije koji su u senci onih koji su tu da bi bili poslanici ili članovi međunarodnih organizacija, i naša reforma usmerena je upravo ka tome da dobri ljudi kao Obrenovčani konačno dođu do izražaja," zaključio je Zoran Lutovac.

Posebnu pažnju privukao je Vladimir Tomanić, koji se u učlanio u Demokratsku stranku pre samo nekoliko dana, na svoj 18. rođendan. Kao poklon, dobio je od predsednika majicu sa natpisom "Sloboda ili ništa".

Informativna služba Demokratske stranke

PRATITE NAS

Postani član

KATEGORIJE