lat

Председник Демократске странке Зоран Лутовац данас је посетио општински одбор ДС-а у Обреновцу, како би лично пожелео добродошлицу новим члановима


ПОДЕЛИТЕ:

"Демократска странка је богатија за 22 члана у Обреновцу и то су одличне вести. Заједно ћемо реформисати странку и вратити поверење грађана тако што ћемо променити приступ политици.

Број слика: 4

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Председник демократа је два сата разговарао са члановима, одговарао на питања о странци и политичкој ситуацији у Србији.

"Демократска странка је већа од сваког њеног функционера појединачно. Ако је некоме на првом месту амбиција, нека онда иду у друге странке. Општи интерес мора бити на првом месту, на другом месту странка, а тек на трећем месту лични интерес. Прекинућемо са праксом да се политика води у кругу двојке. Демократска странка има фантастичне људе широм Србије који су у сенци оних који су ту да би били посланици или чланови међународних организација, и наша реформа усмерена је управо ка томе да добри људи као Обреновчани коначно дођу до изражаја," закључио је Зоран Лутовац.

Посебну пажњу привукао је Владимир Томанић, који се у учланио у Демократску странку пре само неколико дана, на свој 18. рођендан. Као поклон, добио је од председника мајицу са натписом "Слобода или ништа".

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ