lat

Подршка за све храбре људе и оне који ће своју храброст тек открити


ПОДЕЛИТЕ:

Незадовољство и неслагање са начином вођења државе и односом према грађанима, како пре тако и за време пандемије, све више се шири и све гласније чује и сада се већ не може сакрити, чак ни уз свесрдну помоћ режимских медија.

Подршку лекарима који су јавно изразили незадовољство и покренули акцију „Уједињени против ковида“ пружили су у протеклим данима и просветни радници, адвокати, уметници... Власт је на све начине покушала да их обесхрабри и да их дискредитује, али без успеха – подршка расте из дана у дан.

Кризни штаб на чијем је челу премијерка Ана Брнабић требало би да буде распуштен у најкраћем могућем року, а потом треба оформити нови тим људи који ће Србију предводити у борби против заразне болести COVID-19. Нови Кризни штаб пре свега треба да поврати поверење грађана у институције и да ситуацију са пандемијом држи под контролом, пошто је очигледно да садашњи Кризни штаб није у стању да то уради. Јасно је да нас нови изазови узроковани коронавирусом очекују већ на јесен и да се зато држава мора добро организовати, опремити и спремно дочекати „нови талас“ пандемије.

Демократска странка позива све грађане на одговорно понашање и солидарност, који су нам преко потребни у овом тренутку, и подржава све изнете захтеве лекара, јер грађани имају право да знају пуну истину, а државни органи су дужни да им ту истину и омогуће.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ