ћир

Paunović: Prelazna vlada korisna ali nije realno da se može sprovesti


PODELITE:

Formiranje predizborne prelazne vlade bi bilo najkorisnije za Srbiju ali ovog trenutka ne čini se da je to predlog koji se realno može sprovesti, izjavio je danas potpredsednik Demokratske stranke i predsednik opštine Paraćin Saša Paunović.

Paunović, koji je prisustvovao sednici Predsedništva Saveza ujedinjene Demokratske stranke u Paraćinu, rekao je da postoji tačan niz mera koje treba preduzeti da bi se izašlo na izbore.

Postoji dokument koji je usvojen ove godine i sa kojim su se složile skoro sve opozicione stranke i to je niz mera koje treba sprovesti. Tu piše da treba da postoje slobodni mediji, da se poštuju sve strane u izbornom postupku, da kampanja bude fer i poštena, znači ništa što bi bilo sporno. Dakle ako neko ne pristaje na takav dokument i takve metode rada u izbornoj kampanji i pre izbora onda on ima lošu narav, ocenio je Paunović.

On je rekao da je opozicija tražila razgovor o fer i poštenim izborima.

„Ako se ispune zahtevi za fer i poštene izbore onda će se na takve izbore izaći, ali ja ne mogu da govorim u ime predsedništva Ujedinjene demokratske stranke i čitave opozicije“, rekao je Paunović.

(Izvor: Danas)

PRATITE NAS

Postani član

KATEGORIJE