lat

Пауновић: Прелазна влада корисна али није реално да се може спровести


ПОДЕЛИТЕ:

Формирање предизборне прелазне владе би било најкорисније за Србију али овог тренутка не чини се да је то предлог који се реално може спровести, изјавио је данас потпредседник Демократске странке и председник општине Параћин Саша Пауновић.

Пауновић, који је присуствовао седници Председништва Савеза уједињене Демократске странке у Параћину, рекао је да постоји тачан низ мера које треба предузети да би се изашло на изборе.

Постоји документ који је усвојен ове године и са којим су се сложиле скоро све опозиционе странке и то је низ мера које треба спровести. Ту пише да треба да постоје слободни медији, да се поштују све стране у изборном поступку, да кампања буде фер и поштена, значи ништа што би било спорно. Дакле ако неко не пристаје на такав документ и такве методе рада у изборној кампањи и пре избора онда он има лошу нарав, оценио је Пауновић.

Он је рекао да је опозиција тражила разговор о фер и поштеним изборима.

„Ако се испуне захтеви за фер и поштене изборе онда ће се на такве изборе изаћи, али ја не могу да говорим у име председништва Уједињене демократске странке и читаве опозиције“, рекао је Пауновић.

(Извор: Данас)

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ