lat

Опозициони активисти победили извршитеља


ПОДЕЛИТЕ:

Јуче је у Нишу солидарност политичких странака победила корумпирану спрегу "инвеститора", судства и извршитеља.

Број слика: 2

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Најављено одузимање породичне куће Милана Младеновића из Ниша јуче се ипак није догодило. Иако из канцеларије извршитеља који води случај, Милана Трајковића, кажу да ће се поступак наставити у складу са законом, верујемо да је солидарна акција свих опозионицих странака у Нишу јуче ипак спречила најављено незаконито одузимање имовине.

Милан и његова мајка су имали подршку својих слободоумних сабораца из опозиционих странака, а поставља се питање колико је људи до данас страдало од стране ове хоботнице и на колико њих су се ови бездушници још усмерили? Питање је како доћи до сазнања о таквим случајевима.

Миланова припадност странци која има партнере који знају шта је солидарност и правда га је данас спасила. Али, на жалост има још много Милана који можда нису у истој ситуацији. Зато је битно да сви они који имају овакве проблеме знају  да у нама и другим искреним опозициони странкама могу да пронађу ослонац који је јуче имао Милан.

Пад ових бездушника је веома близу! Демократска странка је спремна да помогне и заштити све наше правно угрожене суграђане, јер само за притисак јавности ова власт нема решење. У томе је наша снага и наша предност.

Драгољуб Здравковић, повереник Градског одбора Демократске странке Ниш.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ