ћир

Omladina DS: „Predsedniče, ne brinite, ostajemo u Srbiji, uprkos Vama. Želimo da Vam što pre vidimo leđa“


PODELITE:

Današnji poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića mladima da ostanu u Srbiji, jer se razlike između onoga što je napolju i onoga što imamo u Srbiji je samo još jedna u nizu manipulacija i besramna laž, koje svakodnevno slušamo od čoveka koji se pita za sve.

Demokratska omladina podseća na to da je pored toga što su plate u zemljama EU daleko veće nego u Srbiji, zvanična statistika pokazuje da je svaka četvrta mlada osoba do 24. godine nezaposlena, što je pravi pokazatelj kolika ja briga ove vlasti za mlade. I kada se na to doda da se poslovi dobijaju najčešće ne po stručnim, nego po partijskim kvalifikacijama, onda i ne čudi podatak da Srbiju najviše napuštaju mladi između 20 i 30 godina.

Ali nisu niske plate i visoka stopa nezaposlenosti jedini razlozi zašto mladi napuštaju Srbiju. U Srbiji nema slobode govora, mediji su zatvoreni za svako mišljenje koje je drugačije od Vučićevog, a korupcija i kriminal su se uvukli u svaku poru života.

Poštovani predsedniče, Vaš predizborni slogan „za našu decu“, doslovno u praksi sprovodite. U ovoj državi samo deca funkcionera Srpske napredne stranke žive na način kako Vi to prezentujete javnosti.
Ali, ne brinite, predsedniče, ne idemo mi nigde – ostajemo u Srbiji. Ostajemo ovde, da se borimo za promene, da što pre vidimo leđa i Vama i poltronima koji Vas okružuju. Demokratska omladina će sve svoje resurse i energiju uložiti ne samo u smenu ovog režima, nego u suštinske promene celokupnog sistema koji razara i pustoši našu Srbiju.

Informativna služba DS

PRATITE NAS

Postani član

KATEGORIJE