lat

Омладина ДС: „Председниче, не брините, остајемо у Србији, упркос Вама. Желимо да Вам што пре видимо леђа“


ПОДЕЛИТЕ:

Данашњи позив председника Србије Александра Вучића младима да остану у Србији, јер се разлике између онога што је напољу и онога што имамо у Србији је само још једна у низу манипулација и бесрамна лаж, које свакодневно слушамо од човека који се пита за све.

Демократска омладина подсећа на то да је поред тога што су плате у земљама ЕУ далеко веће него у Србији, званична статистика показује да је свака четврта млада особа до 24. године незапослена, што је прави показатељ колика ја брига ове власти за младе. И када се на то дода да се послови добијају најчешће не по стручним, него по партијским квалификацијама, онда и не чуди податак да Србију највише напуштају млади између 20 и 30 година.

Али нису ниске плате и висока стопа незапослености једини разлози зашто млади напуштају Србију. У Србији нема слободе говора, медији су затворени за свако мишљење које је другачије од Вучићевог, а корупција и криминал су се увукли у сваку пору живота.

Поштовани председниче, Ваш предизборни слоган „за нашу децу“, дословно у пракси спроводите. У овој држави само деца функционера Српске напредне странке живе на начин како Ви то презентујете јавности.
Али, не брините, председниче, не идемо ми нигде – остајемо у Србији. Остајемо овде, да се боримо за промене, да што пре видимо леђа и Вама и полтронима који Вас окружују. Демократска омладина ће све своје ресурсе и енергију уложити не само у смену овог режима, него у суштинске промене целокупног система који разара и пустоши нашу Србију.

Информативна служба ДС

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ