lat

Божићна честитка


ПОДЕЛИТЕ:

Пред нама је изазовна година у којој ћемо имати прилике да покажемо солидарност и храброст, да вратимо државу грађанима из руку организованог криминала и да нашу различитост разумемо као благослов и богатство због које постајемо бољи људи, а не тег који нас спречава да напредујемо.

Режим Александра Вучића већ годинама систематски чини све што може да нас подели: на грађане за које важе закони и на оне који могу да раде шта год пожеле, на оне који верују лекарима који препоручују вакцинацију и на оне који више ником не верују када виде како се Kризни штаб понаша, на оне који протестују против Линг Лонга и Рио Тинта, оне који не верују да могу да промене нешто и оне који у Скупштини гласају за ове сумњиве "инвестиције".

Kупују виле и станове, возе се хеликоптерима и брзим колима, отварају рачуне у иностранству на своју децу, сређују једни другима послове, отимају земљу, врло блиско сарађују са криминалцима. На рачун грађана Србије. На рачун управо оних којима нису обезбедили чак ни сигурност да ће празнике провести на топлом и са пуном трпезом.

Божић нам даје наду и прилику да се подсетимо шта смо све до сада урадили и где се сада налазимо, да уживамо у времену проведеном са породицом, пријатељима или у пријатној тишини и да прикупимо неопходну енергију за даљу борбу за пристојан живот у Србији. У ту битку морамо ући заједно - и они који желе и они који не желе да се баве политиком, и удружења и покрети, и аналитичари и представници медија, и опозиционе партије...

Солидарност и заједништво ће од Србије направити државу у којој закони једнако важе за све, где може да се живи од плате, слободно шета улицом, дише чист ваздух и пије вода са чесме... Постоји ли бољи дан од Божића да се присетимо колико је важно да будемо ту једни за друге и да не дозволимо да нас деле?

Срећан Божић свим верницима желе чланови и чланице Демократске странке.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ