lat

Нови покушај обмане демократа


ПОДЕЛИТЕ:

Секретаријату Демократске странке (ДС) јавило се више десетина чланова ДС, али и грађана, које су током дана телефоном звале непознате особе које су се лажно представиле да зову у име наше странке и које су их позвале да потпишу подршку листи Демократске странке за локалне изборе у београдској општини Стари град.

Будући да Демократска странка не учествује ни на једним лажним изборима, па ни на оним у општини Стари град, лажни позиви су покушај обмане наших чланова и симпатизера. ДС позива све који приме такве позиве да надлежним државним службама пријаве бројеве телефона са којих су позвани и затраже заштиту.

Демократска странка је обећала грађанима са којима је месецима заједно протестовала да неће учествовати на лажним изборима и своју реч ће одржати без обзира на све подвале, лажи о изласку на изборе у локалним самоуправама и друге смицалице режима и сарадника режима који на све начине покушавају да разбију и ДС и блок политичких странака и организација које бојкотују лажне изборе 21. јуна.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ