lat

Монструозност медијске машинерије за уништавање људи


ПОДЕЛИТЕ:

О каквим слободним и фер изборима се може говорити у земљи у којој режим Српске напредне странке организује у сат времена да се са наменски украденог телефона објави лажно „сведочење“ Биљане Миленовић Стојановић, раднице Центра за социјални рад у Параћину на њеном фејсбук профилу којим се „оптужује“ председник општине Параћин Саша Пауновић и које одмах пренесу сви режимски медији са државним покривањем, а у којој ниједан од тих медија не објави њен деманти који се на истом профилу појавио сат времена касније?

Коме није јасно како функционише медијска машинерија за уништавање људи то најбоље може да види на овом примеру.

Ко је украо телефон Биљане Миленовић Стојановић на радном месту са намером да постави лажну објаву?

Ко је договорио са медијима са државним покривањем за које сви знамо да раде у интересу СНС да се за сат времена ова лажна објава са профила који има веома мало пратилаца појави у свим државним вестима?

Ко је наредио да ни један од тих „медија“ не пренесе деманти или видео сведочење Биљане Миленовић Стојановић објављено исте вечери и поновљено за друге медије данас?

Кад одговори на ова питања буду доступни јавности, знаћемо вероватно и ко је наредио снимање и емитовање спотова у кампањи против Оливера Ивановића.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ