lat

Божовић: Министарство одбране се игра животима људи из Бристола


ПОДЕЛИТЕ:

6. дан штрајкују глађу.

Број слика: 2

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

22. дан без струје.

Годину дана немају основне услове за живот.

Са Балшом Божовићем, народним послаником данас су били синови и ћерке родитеља који штрајкују глађу. Они су цео свој живот провели у овој напуштеној згради. Неки су се овде и родили.

Зими без грејања и топле воде, лети без струје. Ови млади људи који нису имали једнаке шансе да имају нормално детињство као њихови вршњаци имају испитни рок. Они се боре за свој живот и поштено уче али уче под свећом јер је неки Александар Вулин одлучио да може да се игра њиховим животима. У 21. веку када власт каже да се залаже да млади остану у Србији, надлежни шаљу поруку како ови млади људи који имају сва права да живе као њихови вршњаци НЕ МОГУ да остваре своја права јер тамо неки министар Вулин држи решења о њиховом стамбеном питању у фиоци и не жели да им помогне.

Станови постоје, град Београд је дао 134 стана да се реши њихово стамбено питање које им по закону припада. Али станови су нестали и већ годину дана им се не зна траг.

Где сте сакрили станове министре Вулин? Јел чекате да ови људи умру да бисте им изашли у сусрет? Јел чекате да ови млади људи потпуно наруше своје здравље бринући за себе и своје родитеље који су једва живи? - запитао је данас јавно Балша Божовић.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ