lat

Министарство одбране нарушава људска права и угрожава животе станара “Бристола”


ПОДЕЛИТЕ:

Изјава народног посланика Балше Божовића

Број слика: 1

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Породице војних лица које живе у хотелу "Бристол" већ петнаест дана немају струју. Заштитник грађана није испунио обећање да ће им струја бити укључена, а притисци на породице које тамо живе се настављају из дана у дан.

Међу људима који живе у "Бристолу" има и особа лошег здравственог стања, као и оних којима је здравље озбиљно нарушено због малтретирања које трпе већ више од годину дана од Министарства одбране, како би овај једини смештај и стан који имају био предат инвеститору "Београда на води". Веома сам забринут јер је здравствено стање неких од њих након последњег малтретирања од стране Министарства одбране забрињавајуће.

Док министру одбране Александру Вулину, који живи у државној вили, струју плаћа држава, станари "Бристола" су уредно плаћали струју сваког месеца. Режим овим показује да је, зарад приватног интереса пословних партнера врха Српске напредне странке, спреман да шиканира, малтретира и притиска породице војних лица које тамо живе, а сада наставља да им угрожава и безбедност и имовину и људска права, па чак и животе.

Позивам надлежне да се хитно укључе у решавање проблема породица у Бристолу које су већ 15 дана без основних људских права.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ