lat

Миливојевић: Застрашујуће насиље на стадиону Партизана, Вулин не штити грађане, већ преступнике и насилнике


ПОДЕЛИТЕ:
Foto:FoNet

Шокантни призори насиља после синоћне утакмице на стадиону Партизана које је полиција мирно посматрала, јасно и недвосмислено показују да држава Србија данас не постоји и да земљом влада организовани криминал.

Председник Извршног одбора Демократске странке и народни посланик Срђан Миливојевић указао је на то да дивљања хулигана са фантомкама на главама, који у присуству јаких полицијских снага улазе на терен и свлаче и понижавају фудбалере Партизана после испадања из Лиге Европе, не би било могуће да тзв. навијачи и њихове вође нису интегрални део и ослонац режима Александра Вучића. Српска напредна странка, чији је председник Вучић прокламовао крилатицу да „предаја није опција“, на очигледном примеру нам је синоћ показала да се држава предала и капитулирала пред мафијом.

Демократска странка упозорава да, док се министар полиције Александар Вулин бави својим приватним ратом са угледним дневним новинама Данас и док снисходљиво и непријатно улагивачки себе нуди за нов министарски мандат, криминалци пред оком полиције и камера јавног сервиса у директном ТВ преносу демонстрирају своју моћ и братску повезаност са мафијашким режимом. Још страшније је то што су се сцене застрасујућег насиља десиле за време и после међународне утакмице, тако да су свему сведочили и светски медији.

„Због свега тога, захтевамо хитну оставку министра полиције пуковника Александра Вулина и упозоравамо на то да се његово име нипошто не би смело наћи међу именима министара будуће владе. Синоћни догађаји на стадиону Партизана поново су показали да Вулин положај министра унутрашњих послова не користи да би штитио државу, закон и грађане, већ да би штитио организовани криминал, преступнике и насилнике који раде за владајући режим и тиме себи купују слободу и омогућавају несметано бављење противзаконитим пословима,“ закључио је Срђан Миливојевић.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ