lat

Миливојевић након пожара у Kолубари: Шта још треба да се деси да Грчић и Михајловић буду смењени?


ПОДЕЛИТЕ:

Председник Извршног одбора Демократске странке Срђан Миливојевић, након најновијег пожара на багеру у Kолубари, поставио је питање шта још треба да се деси у Рударском басену Kолубара и Термоелектрани Никола Тесла у Обреновцу, па да Милорад Грчић и Зорана Михајловић коначно буду смењени.

"Ако све оно што се само у последњих месец дана догодило у Електропривреди Србије (ЕПС) није било довољно да В.Д. директора Грчић буде најурен из ЕПС-а, а министарка енергетике Михајловић из Владе Србије, онда сваком у Србији и читавом свету мора бити јасно да је Александру Вучићу важније да сачува Грчића и Михајловићеву од одговорности и судског прогона, него да Србија има струју. Остаје још само да сазнамо шта је то све откривено у илегалном прислушном центру у просторијама Унутрашње контроле ЕПС-а на Цераку, када се најмоћнији човек Српске напредне странке плаши да смени нестручног директора ЕПС-а," изјавио је Срђан Миливојевић.

Не смемо ни да замислимо на шта ће личити Србија ако ови људи наставе да управљају стратешким ресурсима ове државе по принципу “узми, зграби и носи сад и никад више”. Ситуација у ЕПС-у који ће до краја грејне сезоне проћердати преко 600 милиона евра на интервентни увоз струје, најбоље осликава завршну фазу економског суноврата и пропасти у коју су нас довели Александар Вучић и Српска напредна странка. Зато су избори 3. априла последња шанса да зауставимо даље пропадање наше државе и спречимо тотални колапс који нам са оваквим људима на власти предстоји.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ