lat

Миливојевић: ДС тражи независну истрагу о паду авиона у Грчкој и терету који је носио


ПОДЕЛИТЕ:
Foto: Fonet

Председник Извршног одбора и будући народни посланик Срђан Миливојевић изјавио је данас да веома контроверзне изјаве највиших државних званичника, опречне у односу на оно што саопштавају институције, буде оправдану сумњу у службене изјаве о узроцима пада украјинског авиона натовареног муницијом који је полетео из Ниша, а срушио се на територији Грчке, под за сада непознатим околностима.

Додатно неповерење у званичне изјаве произилази из неподударања онога што нам саопштавају министри наше владе у техничком мандату и грчки државни органи који на лицу места истражују ову авионску несрећу. Знајући колико су челници Српске напредне странке повезани са пословима шверца оружја и са људима из криминогеног миљеа који се баве овим уносним послом, захтевамо да се грађанима Србије хитно саопшти пуна истина о овој несрећи која додатно може угрозити бројним криминалним аферама пољуљан углед Србије у свету.

„Подсећамо руководство напредне мафијашке организације да у Србији има довољно људи попут Александра Обрадовића, узбуњивача из Крушика који нас већ информишу о детаљима везаним за ову по државу Србију веома опасну авионску несрећу. Зато хитно очекујемо пуну истину о свим околностима везаним за овај немили догађај до које можемо доћи само независном истрагом која ће расветлити све чињенице о паду авиона и терету који је носио,“ закључио је Срђан Миливојевић.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ