lat

Миливојевић: Борба против произвођача наркотика и наркодилера још једна фарса СНС


ПОДЕЛИТЕ:

Укидање притвора Предрагу Kолувији, првооптуженом за организовање производње марихуане на највећој плантажи у Европи, која је пословала уз обилне државне субенције, јасна је порука да је громогласно најављивана борба против произвођача наркотика и наркодилера још једна фарса у режији СНС.

С обзиром колико је припадника Безбедносно-информативне агенције ухапшено заједно са Kолувијом у акцији полиције, јасно је да је Јовањица очигледно  пројекат намењен финансирању ко зна којих црних фондова и ко зна каквих активности. Чињеница је да после лажних избора, у Србији не постоји било каква парламентарна контрола служби безбедности, или макар неки њен привид. Ту празнину користе отргнуте службе безбедности да са онима које треба да гоне по службеној дужности, саучествују у даљој криминализацији нашег друштва.

Посебно фрапантно звучи податак да суђење овој кримналној групи није ни почело иако је протекло готово две године од њеног хапшења, чиме се јасно потврђује да је Јовањица режимски и партијски пројекат напредне мафијашке организације. Више нема никакве дилеме да је Kолувији укинут притвор како не би проговорио ко је све из врха ове мафијашке власти умешан у аферу Јовањица.

Неотпочињање судског поступка против актера афере Јовањица и пуштање на слободу свих притворених, јасан је доказ колико је наше друштво утонуло у криминал који сада и не крије да контролише и управља сваким сегментом нашег друштва. Напослетку,  очигледно је да че с обзиром на приближавање избора и остали истакнути чланови Српске напредне странке који су сада у притвору, попут чланова криминалног клана Вељка Беливука, ускоро наћи на слободи како би се активно укључили у изборну кампању страха и насиља.

И поред ових запрепашћујућих чињеница, сигуран сам да ће грађани ускоро победити напредну мафију, јер Србија није заслужила да постане плен криминалних кланова.

Срђан Миливојевић
члан Главног одбора Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ