lat

Манојловић: Тужилаштво мора да реагује на таргетирање Чонградин, Пантића и Сејдиновића


ПОДЕЛИТЕ:

„Као новинарка и будућа народна посланица, али  пре свега као човек, снажно осуђујем  увреде и претње које је Владимир Ђукановић, члан председништва Српске напредне странке и народни посланик упутио новинару Времена, Недиму Сејдиновићу,“ изјавила је данас Татјана Манојловић, потпредседница Демократске странке. 


Квалификујући Сејдиновића као србомрсца, високопозиционирани представници Српске напредне странке поново цртају мете на леђа људи који се новинарским пером, истином и аргументима боре против својевоље режима. Није случајност да претње Недиму Сејдиновићу долазе само пар дана после увреда на рачун новинарке Снежане Чонградин и спортског новинара Милојка Пантића. Када претње новинарима износи један преко ноћи успешан адвокат и кандидат за стечајног управника посрнулог правосуђа, оне се морају схватити крајње озбиљно. Снажна осуда таквог циљаног таргетирања и солидарност са нападнутим новинарима је најснажнија одбрана оних који су означени као мете.

„У земљи која има веома болно искуство са трагичним убиствима Славка Ћурувије, Оливера Ивановића и Зорана Ђинђића, којима су пред убиство претили радикални напредњаци, тужилаштво мора реаговати на овакав говор мржње и таргетирање Снежане Чонграданин, Милојка Пантића и Недима Сејдиновића,“ упозорила је Татјана Манојловић.


Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ