lat

Манојловић: Осуђујемо насиље и тражимо да животи грађана буду на првом месту


ПОДЕЛИТЕ:

Потпредседница Демократске странке Татјана Манојловић најоштрије је осудила најновији талас насиља на подручју Kосовске Митровице и Звечана, употребу силе, заплашивање и дисциплиновање Срба на овом подручју.

"Било је питање тренутка када ће и крв пасти и то се данас десило. Невероватно је да се правдољубиви Албанци са Kосова и Метохије ниједног момента нису  побунили због интервенције полиције на комшије из Митровице и Звечана, иако је некада раније баш то било најјачи разлог њиховог незадовољства. Несумњиво је и овај пут реч о предизборном маркетингу привремених институција у Приштини, од којег ће користи имати и пропагандна машинерија у Београду, а штету ће, као и много пута до сада, осетити само Срби на Kосову и Метохији, који и тако живе у екстремно тешким условима," поручује Татјана Манојловић.

Демократска странка сматра да је од изузетне важности да се представници врате за преговарачки сто, да престане звецкање оружјем и да животи грађана коначно буду на првом месту.

„За нас из Демокатске странке, једини интерес је интерес људи који желе да живе мирно и достојанствено у свом завичају, у својим домовима, да не лежу и не буде се са стрепњом, дрхтећи од звука сирена за узбуну, метака и сузавца и са сталном мишљу да ће поново морати у егзодус,“ закључила је Татјана Манојловић.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ