lat

Малиновић у Ваљеву на протесту подршке узбуњивачу Александру Обрадовићу


ПОДЕЛИТЕ:

Генерал у пензији Срето Малиновић, председник Ресорног одбора за безбедност Демократске странке, говорио је синоћ у Ваљеву, на протесту подршке узбуњивачу Александру Обрадовићу.

Број слика: 1

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Он је истакао да је Обрадовић рекао оно што све нас боли. "Боли та неправда и то што се ради. Боли обезвређивање свега што су руке грађана подигле, а да би се све ставило на добош и откупило за мале паре. Колико има овде радника Крушика? Нема их. Кажу страх. Ако је страх разумем, јер сам се бавио професијом у којој сам се нагутао страха за цео живот. Али знао сам превазићи тај страх у рату и вратити своје момке кући. Разумем страх, али не разумем да нема емпатије. Када дођу нама на врата сетићемо се да је постојао Александар Обрадовић“, рекао је Малиновић.

Он је закључио да ће једног дана и најплашљивији схватити да није требало живети у страху. „Не живи се од ружичасте телевизије. Схватићете да ни Црвени Кмери нису били такви као ови овде. Мој колега је дошао изнад Ваљева и супротставио се већој сили и поносим се њиме, он је знао да се неће вратити. Ви сте то гледали. Али, немојте да гледате да вас неко затвара у торове. Гневан сам јер је неко ко је ескивирао војни рок и све ратове, назвао Обрадовића шпијуном. Зашто се нама историја понавља? Исти деценијама паразитирају на наш рачун, гуле нам кожу. Ја сам остао, ви сте остали овде, али нам деца нису остала. Кажу они воле Србију. Па шта раде они што је не воле, ако се овако воли?“, рекао је Малиновић.

Протест подршке завршен је шетњом Карађорђевом улицом до стана узбуњивача Александра Обрадовића.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ