ћир

Lutovac: Vučić uporno pokušava da razbije Demokratsku stranku


PODELITE:

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac izjavio je danas da ta stranka ima veliku odgovornost u borbi protiv režima Aleksandra Vučića koji bezuspešno pokušava da je destabilizuje.

"Ulazimo u završnicu borbe protiv Vučićevog režima koji je vratio Srbiju pedeset godina unazad. Režim puca po svim šavovima i sad pokušava svim silama, koristeći sve državne resurse da razbije Demokratsku stranku i jedinstvo opozicije ali u tome neće uspeti" - naglasio je Lutovac.

"Demokratska stranka je na pravom putu, na putu povratka nekadašnje snage i zato ne čudi što je Vučić poslednjih dana aktivirao sve resurse u bezuspešnom pokušaju da razbije bojkot izbora i konsolidaciju Demokratske stranke."

"Narednih nekoliko meseci su ključni za otpor Vučiću i zato će Demokratska stranka pokazati ozbiljnost i odgovornost, oko sebe ćemo okupiti proevropske reformske snage društva, i sa ostalim kolegama iz opozicije pokazaćemo i Vučiću i međunarodnoj zajednici da ne pristajemo da budemo crna tačka Evrope" - zaključio je predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac.

PRATITE NAS

Postani član

KATEGORIJE