lat

Лутовац: Вучић упорно покушава да разбије Демократску странку


ПОДЕЛИТЕ:

Председник Демократске странке Зоран Лутовац изјавио је данас да та странка има велику одговорност у борби против режима Александра Вучића који безуспешно покушава да је дестабилизује.

"Улазимо у завршницу борбе против Вучићевог режима који је вратио Србију педесет година уназад. Режим пуца по свим шавовима и сад покушава свим силама, користећи све државне ресурсе да разбије Демократску странку и јединство опозиције али у томе неће успети" - нагласио је Лутовац.

"Демократска странка је на правом путу, на путу повратка некадашње снаге и зато не чуди што је Вучић последњих дана активирао све ресурсе у безуспешном покушају да разбије бојкот избора и консолидацију Демократске странке."

"Наредних неколико месеци су кључни за отпор Вучићу и зато ће Демократска странка показати озбиљност и одговорност, око себе ћемо окупити проевропске реформске снаге друштва, и са осталим колегама из опозиције показаћемо и Вучићу и међународној заједници да не пристајемо да будемо црна тачка Европе" - закључио је председник Демократске странке Зоран Лутовац.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ