ћир

Lutovac u Valjevu: Naša pobuna nosi predznak solidarnosti i zajedništva


PODELITE:

Večeras u Valjevu na tradicionalnom novogodišnjem okupljanju sa Valjevcima i Valjevkama među gostima iz Mionice, Kruševca, Vršca, Šapca, Beograda, prisustvovali su i Zoran Lutovac, Nebojša Zelenović i Aleksandar Ivanović.

Broj slika: 14

GALERIJA SLIKA

U svojim obraćanjima oni su saglasni da je prošla godina sigurno godina u kojoj je počeo kraj Srpske narodne stranke, a da će Novu godinu obeležiti ujedinjenje demokrata i demokratkinja u veliku Demokratsku stranku, veliku idejama i posvećenu opštem dobru i građanima.

Zoran Lutovac podvukao je da je najvažnije da građani ostanu solidarni i istrajni u svrgavanju ove nenarodne vlasti.

“Samim svojim prisustvom mi jesmo znak pobune, mi glasno kažemo da nismo podanici i da hoćemo da budemo građani koji hoće da budu pitani. Ono što je naša dužnost kao ljudi koji se bave društvenim angažmanom jeste da predočimo ljudima iz našeg okruženja koliko je važno da iz sfere privatnosti i sopstvene ugodnosti zajedno sa nama iskorače u borbu za svoja zagarantovana prava i slobode”, podvukao je Lutovac.

Gromoglasnim i dugim aplauzom okupljeni su pozdravili svog sugrađanina Aleksandra Obradovića, koji je pokazao da je za pobunu protiv nepravde i pobedu nad njom dovoljan jedan čovek sa čistim i hrabrim srcem, a ne organizovana mašinerija. Podrška je pružena i lokalnom portalu kolubarske.rs čije su prostorije nedavno obijene i u kojima je izvršena premetačina.

Demokrate i demokratkinje i u Novoj godini ostaju posvećene odbrani sloboda i prava svakog čoveka, profesionalnih medija i nezavisnih institucija.

PRATITE NAS

Postani član

KATEGORIJE