lat

Лутовац у Ваљеву: Наша побуна носи предзнак солидарности и заједништва


ПОДЕЛИТЕ:

Вечерас у Ваљеву на традиционалном новогодишњем окупљању са Ваљевцима и Ваљевкама међу гостима из Мионице, Крушевца, Вршца, Шапца, Београда, присуствовали су и Зоран Лутовац, Небојша Зеленовић и Александар Ивановић.

Број слика: 14

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

У својим обраћањима они су сагласни да је прошла година сигурно година у којој је почео крај Српске народне странке, а да ће Нову годину обележити уједињење демократа и демократкиња у велику Демократску странку, велику идејама и посвећену општем добру и грађанима.

Зоран Лутовац подвукао је да је најважније да грађани остану солидарни и истрајни у свргавању ове ненародне власти.

“Самим својим присуством ми јесмо знак побуне, ми гласно кажемо да нисмо поданици и да хоћемо да будемо грађани који хоће да буду питани. Оно што је наша дужност као људи који се баве друштвеним ангажманом јесте да предочимо људима из нашег окружења колико је важно да из сфере приватности и сопствене угодности заједно са нама искораче у борбу за своја загарантована права и слободе”, подвукао је Лутовац.

Громогласним и дугим аплаузом окупљени су поздравили свог суграђанина Александра Обрадовића, који је показао да је за побуну против неправде и победу над њом довољан један човек са чистим и храбрим срцем, а не организована машинерија. Подршка је пружена и локалном порталу kolubarske.rs чије су просторије недавно обијене и у којима је извршена преметачина.

Демократе и демократкиње и у Новој години остају посвећене одбрани слобода и права сваког човека, професионалних медија и независних институција.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ