ћир

Lutovac u Nišu: Bojkot izvesniji nego izlazak na izbore


PODELITE:

Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke, govoreći na tribini Saveza za Srbiju u Nišu poručio je da je scenario bojkota izvesniji nego izlazak na izbore i da u njemu može da se istraje samo ako se nastupa zajedno i složno.

Broj slika: 1

GALERIJA SLIKA

Osvrnuvši se na razgovore o izbornim uslovima, Lutovac je rekao da ako se ne dobije minimum uslova za slobodne i poštene izbore, neće ih biti i da smo trenutno mnogo bliži bojkotu izbora.

„Imamo pravo na pobunu kada su nam ugrožena osnovna prava, a naše je pravo da budemo informisani, da nas ne lažu i da imajući istinite informacije formiramo našu izbornu volju. Mi kao kredibilni političari moramo da učinimo sve što je u našoj moći da ostvarimo te uslove za fer i slobodne izbore, a onda i da ih bojkotujemo ako nisu takvi.“

Lutovac je rekao da ovo ni nisu izbori, već popisivanje svih onih koji su već ubeleženi da li će doći da ispune ono što su obećali pod pretnjom.

„Pitanje bojkota nije pitanje narednih parlamentarnih izbora, već svih narednih izbora, a onda i sudbine Srbije“, zaključuje Lutovac.

 

PRATITE NAS

Postani član

KATEGORIJE