lat

Лутовац у Нишу: Бојкот извеснији него излазак на изборе


ПОДЕЛИТЕ:

Зоран Лутовац, председник Демократске странке, говорећи на трибини Савеза за Србију у Нишу поручио је да је сценарио бојкота извеснији него излазак на изборе и да у њему може да се истраје само ако се наступа заједно и сложно.

Број слика: 1

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Осврнувши се на разговоре о изборним условима, Лутовац је рекао да ако се не добије минимум услова за слободне и поштене изборе, неће их бити и да смо тренутно много ближи бојкоту избора.

„Имамо право на побуну када су нам угрожена основна права, а наше је право да будемо информисани, да нас не лажу и да имајући истините информације формирамо нашу изборну вољу. Ми као кредибилни политичари морамо да учинимо све што је у нашој моћи да остваримо те услове за фер и слободне изборе, а онда и да их бојкотујемо ако нису такви.“

Лутовац је рекао да ово ни нису избори, већ пописивање свих оних који су већ убележени да ли ће доћи да испуне оно што су обећали под претњом.

„Питање бојкота није питање наредних парламентарних избора, већ свих наредних избора, а онда и судбине Србије“, закључује Лутовац.

 

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ