ћир

Lutovac sa Flekenštajnom u četiri oka


PODELITE:

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac sastao se večeras sa bivšim evroposlanikom Knutom Flekenštajnom i razgovarao sa njim o političkoj situaciji, potvrđeno je Danasu.

Sastanak je održan u beogradskom hotelu Metropol. Flekenštajn i Lutovac su razgovarali u četiri oka. Nakon odlaska Lutovca zbog drugih obaveza, na večeri sa Flekenštajnom, ostali su Dušan Kostadinović, predsednik IO DS, Nebojša Zelenović, član Predsedništva Ujedinjene DS, Dejan Nikolić, poslanik DS-a, kao i Boris Tadić, lider Socijaldemokratske stranke, takođe u Ujedinjenoj DS. Večeri su prisustvovali i poslanici DS Nataša Vučković i Balša Božović.

Flekenštajn će sutra (sreda) prisustvovati razgovorima predstavnika poslaničkih grupa u Narodnoj skuštini o izbornim uslovima. On je u EP bio član grupacije Partija evropskih socijalista, čija je DS pridružena članica. Svojevremeno je Tadić učestvovao na skupovima evropskih socijalista.

Sutrašnji razgovori treba da počnu popodne, i sem Flekenštajna, najavljeno je i prisustvo bivšeg evroposlanika Eduarda Kukana. Najbrojnija poslanička opoziciona grupa Demokratske stranke neće učestvovati na sastanku, saopšteno je u nedelju iz DS.

(Izvor: Danas)

PRATITE NAS

Postani član

KATEGORIJE