ћир

Lutovac: Reformisana Demokratska stranka može da menja Srbiju


PODELITE:

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, potpredsednik Dejan Nikolić i član Izvršnog odbora Srđan Milivojević nastavili su kampanju aktivnog bojkota juče kroz razgovor sa građanima Aranđelovca i Kragujevca. 

Broj slika: 4

GALERIJA SLIKA

„Srbija kakvu želimo je Srbija bez korupcije i kriminala. Ubeđen sam da reformisana Demokratska stranka može da menja Srbiju da bude onakva kakvu svi želimo,“ izjavio je Zoran Lutovac tokom posete Aranđelovcu.

Slična je sudbina svih naroda koji su živeli pod diktaturom. Što su duže čekali da se suprotstave samovolji jednog čoveka, to je cena slobode i pravde postajala veća. Dakle, ako danas ne uspemo da zaustavimo režim ove vlasti, izgubićemo pravo na budućnost, a svaka sledeća generacija moraće da plati još veću cenu za slobodu.

Zato je neophodno skupiti hrabrost i 21. juna ostati kod kuće. Jedino oni koji ne budu izašli na biračka mesta će birati i izabraće borbu za slobodu, za dostojanstven život, za Srbiju kakvu želimo. To je odluka koju svako donosi za sebe. Izbor Demokratske stranke je bojkot zato što Demokratska stranka ispunjava data obećanja i zato što je posvećena borbi za bolju Srbiju po meri svih građana.

„U razgovoru sa građanima Kragujevca otvorili smo dosta tema koje se tiču budućnosti Srbije posle izbora. Slažemo se da više nikad ne sme da se stavlja lični ili stranački interes ispred interesa celog društva. Demokratska stranka je spremna da bude primer promena i da sama dokaže da su promene moguće ako smo svi zajedno, jer iskreno želimo Srbiju koja je ponos svim svojim građanima. Ovo je početak naše borbe za Srbiju kakvu svi želimo,“ obećao je Zoran Lutovac.

***

Aktivna kampanja bojkota nastavlja se i danas. Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke za Vojvodinu Nebojša Novaković posetiće Inđiju, dok će potpredsednica stranke Dragana Rakić razgovarati sa građanima Kikinde.

Informativna služba Demokratske stranke

PRATITE NAS

Postani član

KATEGORIJE