lat

Лутовац: Реформисана Демократска странка може да мења Србију


ПОДЕЛИТЕ:

Председник Демократске странке Зоран Лутовац, потпредседник Дејан Николић и члан Извршног одбора Срђан Миливојевић наставили су кампању активног бојкота јуче кроз разговор са грађанима Аранђеловца и Крагујевца. 

Број слика: 4

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

„Србија какву желимо је Србија без корупције и криминала. Убеђен сам да реформисана Демократска странка може да мења Србију да буде онаква какву сви желимо,“ изјавио је Зоран Лутовац током посете Аранђеловцу.

Слична је судбина свих народа који су живели под диктатуром. Што су дуже чекали да се супротставе самовољи једног човека, то је цена слободе и правде постајала већа. Дакле, ако данас не успемо да зауставимо режим ове власти, изгубићемо право на будућност, а свака следећа генерација мораће да плати још већу цену за слободу.

Зато је неопходно скупити храброст и 21. јуна остати код куће. Једино они који не буду изашли на бирачка места ће бирати и изабраће борбу за слободу, за достојанствен живот, за Србију какву желимо. То је одлука коју свако доноси за себе. Избор Демократске странке је бојкот зато што Демократска странка испуњава дата обећања и зато што је посвећена борби за бољу Србију по мери свих грађана.

„У разговору са грађанима Крагујевца отворили смо доста тема које се тичу будућности Србије после избора. Слажемо се да више никад не сме да се ставља лични или страначки интерес испред интереса целог друштва. Демократска странка је спремна да буде пример промена и да сама докаже да су промене могуће ако смо сви заједно, јер искрено желимо Србију која је понос свим својим грађанима. Ово је почетак наше борбе за Србију какву сви желимо,“ обећао је Зоран Лутовац.

***

Активна кампања бојкота наставља се и данас. Председник Покрајинског одбора Демократске странке за Војводину Небојша Новаковић посетиће Инђију, док ће потпредседница странке Драгана Ракић разговарати са грађанима Кикинде.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ