lat

Лутовац: Поверење се враћа тако што се понашате у складу са оним што причате


ПОДЕЛИТЕ:

Председник Демократске странке Зоран Лутовац и члан Извршног одбора Срђан Миливојевић посетили су јуче Бајину Башту, Пријепоље и Пожегу и разговарали са грађанима о бојкоту. 

Број слика: 3

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Корумпирани режим Александра Вучића отео је власт од народа и заробио читаво друштво: економију, образовање, здравство, институције и медије. Свој легалитет и легитимитет темељи на резултатима лажних избора на којима нико не може слободно да мисли, прича, гласа.

"Ова држава ће бити демократска када њени грађани буду слободни, када буду могли да одлучују у складу са својом савешћу, а не са притисцима и претњама да ће изгубити посао," изјавио је Зоран Лутовац у Бајиној Башти.

Пут до слободе и демократије је дуг и тежак. Србија је изгубила читаве генерације својих људи због погрешне политике. Грађанима Србије је потребна другачија политика од ове која се сада води и другачија визија будућности уопште. Чланови Демократске странке ту визију имају.

„У разговору са грађанима, ми их питамо каква је то Србија у којој желите да живите, а ми ћемо бити ти који ће артикулисати те жеље. Свако нормалан жели да живи у уређеној држави, где ће знати да судови суде по правди, а не по политичким налозима; где ће знати да полиција штити грађане, а не кримиланце; где ће знати да имају законодавну власт која контролише председника и премијера, а не обрнуто; где ће људи моћи да живе од свог рада, где неће бежати главом без обзира из Србије. Такво друштво ми желимо и за такво ћемо се друштво изборити, али једино ако имамо кредибилитет, ако људи врате поверење у нас. А како ћете вратити поверење? Једино тако ако се будете понашали у складу са оним што причате. Не можете једно да причате, а другачије да се понашате. И ми хоћемо својим примером то да покажемо“, појаснио је Зоран Лутовац.

***

Данас ће председник странке Зоран Лутовац и члан Извршног одбора Срђан Миливојевић разговарати са грађанима у Пожеги, Ужицу, Ариљу и Чачку, док ће потпредседница странке Драгана Ракић посетити Зрењанин. Председник Покрајинског одбора Демократске странке за Војводину обићи ће насеље Војка и Пећинце, а покрајински посланик Мирослав Васин Ђурђево и Бечеј.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ