lat

Лутовац и Новаковић у Зрењанину: Бојкот известан, а квалитет увек у моди


ПОДЕЛИТЕ:

Председник Демократске странке др Зоран Лутовац и председник Покрајинског одбора ДС Небојша Новаковић састали су се данас са чланством ДС у Зрењанину.

Број слика: 4

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Они су сагласни да је неизлазак на изборе евидентнији него икад и да је Демократска странка у овим тешким временима интегришући фактор и да јој је важан јединствени наступ опозиције и истрајност у захтевима.

Говорећи о наредним изборима, Лутовац је рекао да одлука није лака, али да не постоји велики избор.

„Оно што сада остваримо не тиче се само ове кампање и ових избора, оно што остваримо сад тиче се будућности и наше борбе за нормалну и модерну Србију. Такође, и оно што не остваримо, опет ће се односити на будућност, али као додатни импулс да људи наставе да одлазе и да земља настави да назадује. Није важно да ли сте грађанин Зрењанина, Панчева, Шапца или Београда, ако нисте њихови, заједнички именитељ је да сте грађанин другог реда, да ћете бити лишени основних права која вам припадају и да ћете проћи тортуру.“

Лутовац је подвукао да се ДС у овим временима понаша као интегришући фактор, политички одговорно и зрело и да је сада јако важан јединствени наступ опозиције и истрајност у захтевима.

Небојша Новаковић је истакао да бојкот мора бити схваћен као нешто што максимално ангажује наше капацитете и то поред свих препрека.

„Политика не подразумева обавезно канцеларије и новац, али подразумева људе и то кредибилне људе. Демократска странка их у својим редовима и даље има и ми се ослањамо на људе чија реч и даље вреди. Квалитет ће увек бити у моди.“

Новаковић је истакао да је дикатору јако битна дискредитација свих противника, али и својих најближих сарадника, јер је логика да постоји само један човек, једна светла тачка коју сви треба да следе, док су сви други корумпирани и лоши.

„Демократска странка квари ту логику“, закључује Новаковић.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ