lat

Лутовац: Гласајте за промене!


ПОДЕЛИТЕ:

Кандидат за председника Демократске странке Зоран Лутовац поручио је данас да странка треба да покаже да је разумела поруку бирача и да изабере људе који ће бити “ветар у леђа, а не камен о врату странци”.

Време је да говоримо самокритички, да се погледамо у очи, за мотивационе говоре има времена, рекао је Лутовац представљајући своју кандидатуру.

Погледајмо једни друге - изгубили смо поверење грађана и сада нас неки убеђују да испод дна има нафте -нема је. Ми морамо горе да вратимо поверење грађана, рекао је Лутовац.

Према његовим речима, једни те исти људи годинама су у врху странке без обyира на резултат, а оно што није добро за ДС неће бити добро ни за нас појединачно.

Дошло је до засићење, не спорим квалитет тих људи. Сви који сте разумели поруку бирача, ви сте део новог тима и ДС ће са свима вама да странку поново врати где јој је место, а то је да предводи промене у Србији, нагласио је Лутовац.

Организација нам је трома, неефикасна, изгубила контакт са грашанима, види се као странка која се бави собом, а не грађанима. Странка треба да се води у органима странке, а не другарима из детињства, поручио је Лутовац.

Лутовац је поручио и да је боље да ДС “чини 300 Спартанаца” него 300.000 људи на папиру.

Изгубили смо социјалну базу, људи нас не пропознају као политчку организацију која се бори за њихове интересе. Није нас било у протестима против закона о раду, смањењу пензија. Важније је оно што чинимо, него оно у шта се кунемо, нагласио је Лутовац.

Лутовац је рекао да Српска напредна странка није преузела политику ДС, већ реторику.

Однос према другим странкама је разлог зашто смо изгубили поверење грађана, оценио је лутовац и нагласио да је излазак ДС на београдским изборима из заједничке коалиције протимачено као одлазак СПО из ДОС 2000. године.

Када будете гласали гласајте за полтику потребне су нам промене, а не поделе, гласајте да странку вратимо грашанима Србије, закључио је Лутовац.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ