lat

Лутовац: 22. јун је нови почетак са кредибилном опозицијом


ПОДЕЛИТЕ:

Председник Демократске странке Зоран Лутовац, члан Извршног одбора Срђан Миливојевић, члан Главног одбора Срето Малиновић и активисти Демократске странке јуче су у оквиру бојкот кампање посетили Краљево и Врњачку бању и разговарали са грађанима. 

Број слика: 7

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

„Дошли смо у Краљево да разговарамо са грађанима, да их питамо у каквој Србији би стварно желели да живе, не у овој виртуелној која нам се сервира преко јавног сервиса и режимских медија. То је Србија која не постоји нигде осим у њиховим медијима,“ навео је Зоран Лутовац током посете Краљеву.

Сваки грађанин Србије одговоран је за избор који ће направити 21. јуна. Грађани који буду искористили своје бирачко право заправо неће гласати ни за шта јер који год број да заокруже, исход ће бити исти. „Избори су фактички завршени оног тренутка када су предате листе за оне изборе јер они који не учествују су на страни грађана, на страни суштинских промена, а они који су предали листе и учествоваће у лажираној утакмици, пристали су да буду саучесници. Дакле, 22. јун је један нови почетак са кредибилном опозицијом која ће моћи да буде на располагању грађанима,“ нагласио је Зоран Лутовац.

Демократска странка држи своју реч и не излази на лажне изборе. У Србији и даље има много вредних, паметних и способних људи и предуго је власт препуштана онима који нису ни вредни, ни паметни, ни способни. Време је да се заједно са грађанима Србије изборимо за Србију какву желимо. И зато нема избора - бојкот је нови почетак за Србију! 

*** 

Данас ће демократе обићи Алексинац. Члан Извршног одбора Владимир Милошевић разговараће са грађанима о бојкоту и борби за владавину права и достојанствен живот која је пред нама.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ