lat

Лечић: Демократска странка није на продају!


ПОДЕЛИТЕ:

Кандидат за председника Демократске странке (ДС) Бранислав Лечић поручио је данас да ДС није на продају и да Србија нема друге шансе до оне који носи ова странка.

Не желим да се представим, јер ме знате, а и чему кад и ја вас знам. Кажу ми људи - популарнији си ван странке, него у њој, кажу ми - лепо је што си се кандидовао , али одустани, рекао је он.

Кажу нам - сада нам треба међуфаза да се сакријемо, да будемо под “нечијим шињелом”, да “идемо у заједницу јер нам треба лидер”, рекао је Лечић представљајући своју кандидатуру.

Јел бирамо председника и потпредседника ДС или менаџера код газде? ДС није на продају, она је много важнија странка. Баш кад смо пали морамо да побудимо веру у ДС. Зоран Ђинђић је увек говорио када је тешко сети се велике идеје на којој је ДС основана, врати се идеји, а та идеја је моћ, нагласио је Лечић.

Ми немамо газду, већ само ову нашу организацију у којој је свако власник једне акције, али нико није већински васник. Није ДС странка која треба да падне под нечије власништво, указао је он.

Лечић је рекао да је странка изгубила рунду, у нокдауну је и броји јој се време.

Броји намс е време, али не за лицитацију, већ да устанемо. Ту сам да вам срце будим, што се тиче политике све је записано, све је у програмима, рекао је Лечић.

У мом имену је Бранислав, дошао сам да одбраним славу ДС и лечић да је излечимо, рекао је Лечић, како би тиме одбранили и Србију, рекао је Лечић.

Лечић је, уочи говора, на говорницу залепио транспарент “ДС није на продају”.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ