lat

Лажно представљање лажних демократа


ПОДЕЛИТЕ:

Информативна служба Демократске странке обавештена је о саопштењу које је послато са мејл адресе press@ds.sekretarijat.rs, а у име Информативне службе Демократске странке. Будући да Информативна служба никада није послала поменуто саопштење, очигледно је да се неко лажно представља и контактира медије са електронске адресе која личи на званичне страначке налоге, али заправо то није.

Тврдње из лажног саопштења су само један у низу притисака на ДС и њено руководство, а подметања овог типа постала су главно оружје групе бивших и садашњих страначких функционера који већ дуже време покушавају да на силу и противно вољи чланова Демократске странке преузму контролу над странком.

Рад страначког секретаријата организује секретар странке Душан Динчић и тај рад је сада прилагођен условима пандемије вируса ЦОВИД-19 и неопходним мерама превенције. Одлука о организацији рада у условима пандемије нема никакве везе са страначким изборима јер никакви страначки избори нису расписани.

Информативна служба Демократске странке је на располагању свим новинарима 24/7 искључиво путем званичних контаката странке, а сва саопштења Демократске странке објављују се и на сајту странке https://ds.org.rs/ 

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ