ћир

Kuzmanović: Beograd je postao talac jednog čoveka


PODELITE:
Foto: Dragana Udovičić

U Beogradu su se za vreme jedinog direktno izabranog gradonačelnika Nenada Bogdanovića gradile nove javne garaže, moderne saobraćajnice, mostovi... Beograd je bio grad sa najboljom strategijom za privlačenje direktnih stranih investicija i velikim ekonomskim potencijalom. Poznati list „Fajnenšel tajms“ dodelio je Beogradu u to vreme i laskavu titulu „grad budućnosti“ i tako ga uvrstio među najbolje lokacije za ulaganje na svetu.

„Danas je grad Beograd postao talac jednog čoveka. Taj čovek je velemajstor u osmišljavanju besmislica – najskuplje jelke na svetu, jarboli i zastave koji kao da su od zlata, nepotrebne promene imena ulica, postavljanje sedmospratnih spomenika, kupovina Rendž Rovera za snimanje saobraćajnih prekršaja... Sreća je da ne postoji titula ’grad ludosti’ – bojim se da bi je Goran Vesić lako osvojio,“ izjavio je Branimir Kuzmanović, poverenik Gradskog odbora Demokratske stranke Beograd.

Demokratska stranka je čvrsto uverana da u Beogradu ima dovoljno stručnih ljudi da naš grad zajedno vratimo na put budućnosti i da besmislice ostavimo u prošlosti, gde i pripadaju.

Informativna služba
Demokratske stranke

PRATITE NAS

Postani član

KATEGORIJE