lat

Кузмановић: Београд је постао талац једног човека


ПОДЕЛИТЕ:
Foto: Dragana Udovičić

У Београду су се за време јединог директно изабраног градоначелника Ненада Богдановића градиле нове јавне гараже, модерне саобраћајнице, мостови... Београд је био град са најбољом стратегијом за привлачење директних страних инвестиција и великим економским потенцијалом. Познати лист „Фајненшел тајмс“ доделио је Београду у то време и ласкаву титулу „град будућности“ и тако га уврстио међу најбоље локације за улагање на свету.

„Данас је град Београд постао талац једног човека. Тај човек је велемајстор у осмишљавању бесмислица – најскупље јелке на свету, јарболи и заставе који као да су од злата, непотребне промене имена улица, постављање седмоспратних споменика, куповина Ренџ Ровера за снимање саобраћајних прекршаја... Срећа је да не постоји титула ’град лудости’ – бојим се да би је Горан Весић лако освојио,“ изјавио је Бранимир Кузмановић, повереник Градског одбора Демократске странке Београд.

Демократска странка је чврсто уверана да у Београду има довољно стручних људи да наш град заједно вратимо на пут будућности и да бесмислице оставимо у прошлости, где и припадају.

Информативна служба
Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ