lat

Крстоношић поново председник новосадских демократа


ПОДЕЛИТЕ:

Ванредни професор Медицинског факултета др Вељко Крстоношић поново је изабран за председника Градског одбора Демократске странке у Новом Саду.

Крстоношић је на челу градске организације ДС-а од 2014. године, а данас је по други пут изабран на непосредним изборима на којим су могли да гласају сви чланови градске организације ДС-а који, у складу са страначким актима, имају бирачко право.

Такође непосредним гласањем, данас је изабрано и 20 нових чланова сталног састава Градског одбора ДС-а у Новом Саду.

Нов састав Градског одбора Демократске странке биће званично конституисан у року предвиђеном правилником о избору локалних страначких органа, а на конститутивној седници још ће бити изабрани и потпредседници и Извршни одбор новосадске организације ДС-а. Тиме ће бити завршен процес избора страначког руководства које ће новосадске демократе предводити у наредне четири године.

Од свих њих се очекује да у наредном периоду успешно спроведу процес опоравка и обнове странке, али и да дају одлучујући допринос у борби грађана Новог Сада и демократске опозиције за слободне и поштене изборе на којим ће коначно бити смењен корумпирани режим Александра Вучића и његових присталица.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ